névjegykártya nyomtatás, gyártás, tervezésA technikai fejlődés és a digitális előretörés ellenére a névjegykártya ugyanúgy elengedhetetlen része a cégének, mint elődeink idején. Funkciója és népszerűsége az internet előretörésével sem változott.
Számos lehetőséget kínálunk Önnek. Kérheti kis példányszámban is, de nagyobb (400 db fölötti) mennyiség esetén rengeteg egyéb technológiai megoldást ajánlhatunk, hogy még különlegesebbé tegyük az Ön bemutatkozó kártyáját!
Változatos névjegykártya méretekkel találkozhatunk a mindennapokban, kezdve a Magyarországon (és számos egyéb országban) szabványosnak számító 9 x 5 cm-es mérettől, a különlegesebb méretű és formájú darabokig. A méret, forma, kialakítás mind olyan valami, ami segít megtalálni az Ön számára legkifejezőbb benyomást.

Nyomdánkban vállaljuk egyedi névjegye megtervezését, vagy névjegye minta alapján történő nyomdai előkészítését, név változók elkészítését, illetve a hozott nyomdakész anyagból történő, azonnali névjegynyomtatást.

Megoldásaink a sikeréhez:névjegykártya nyomtatás,tervezés
– különleges papír
– fóliázás (matt vagy fényes)
– formalakkozás
– prégelés
– dombornyomás
– egyedi forma
– hajtás
– sarokgömbölyítés
– UV lakkozás

A fóliázás jelentősen fokozza a nyomat tartósságát és esztétikai megjelenését . A papírt vékony műanyag fóliaréteggel vonják be, amely sima tapintású, könnyen tisztítható felületet képez. A tartósság mellett a nyomat színeit is élénkíti, felerősíti.

Laminálással jelentősen megnő a dokumentumok külső hatással szembeni ellenállása, élettartama.  Nagyobb merevséget eredményező, tartósabb anyagot kapunk, néhány mm-es peremmel. Rendelkezésre áll matt vagy fényes felületű 125- tól 175 mikron vastagságig. Néhány jellemző alkalmazási területe: étlapok, névjegyek, dokumentumok. Minden olyan terület, ahol a papír nagyobb igénybevételnek lehet kitéve.

Call Now Button