boríték, boritek, nyomtatás, nyomda gyártás, nyomtatasEgy céges boríték megoldja, hogy levele ne kallódjon el!

Ha szükséges, megtervezzük Önnek céges arculatát, aminek egyik legelterjedtebb és leghatékonyabb alkalmazási területe a céges boríték. Valószínúleg Önnel is előfordult már, hogy egy-egy levele, számlája elkallódott ügyfele levelei és borítékjai között. Egy logós boríték segíthet megakadályozni az ilyen bosszantó véletleneket, emellett elegáns megoldás, hogy pozitv benyomást keltsen partnereiben.

A céges boríték elengedhetetlen része a Direct Marketing kampányának

A márkaépítésben a legfontosabb az egységes megjelenés. Ennek eszköze az egységes cégarculat, aminek DM kampányok esetében a legelső és legszembetűnűbb része a boríték. Minél többször találkoznak ügyfelei a céglogójával, annál nagyobb eséllyel veszik észre Önt a tömegből. Így, ha bármikor olyan terméket szerenének vásárolni, vagy olyan szolgáltatást vennének igénybe amelyet vállalkozása nyújt, nagyobb eséllyel a későbbiekben is Ön fog elsőként eszükbe jutni.

1000 db-ig digitális nyomtatással, nem kifutó grafikával 1-2 munkanap alatt tudjuk vállalni. 1000 db felett ofszet nyomtatással tudunk gazdaságos árat adni. Nagyobb példányszám esetén kifutó grafikai is megoldható. Ebben az esetben a vállalási határidő is megnő, mert ilyenkor nem kész boríték felhasználásával, hanem egyedi gyártással készül el borítékja..

Mi azt javasoljuk, hogy amennyiben marketing stratégiájában a márkaépítés is fontos szerepet kapott, mindenképpen alkalmazzon cége ismertetőjegyeivel ellátott eszközöket. Egy céges boríték kiváló eszköz értesítéseinek, értékesítési célú vagy hivatalos levelezésének bonyolítására.

Call Now Button