A hagyományos nyomdai termékek mellett ma már egyre gyakoribb az igény dekorációs nyomtatásra is. Persze a leggyakrabban a nyomtatáson túl szükség van a dekormatricák, dekorációs fóliák kihelyezésére is.

A dekorációs matricázással, fóliázással kapcsolatos szolgáltatásainkról bővebben a dekorpartner.hu oldalunkon tájékozódhat.

Dekorációs matricázás

A matricák, fóliák nem csak betekintésgátló funkciójukban  tehetnek jó szolgálatot az épületeinken, hanem reklám és dekoráció hordózóként is használhatók. A dekorfóliákat az ablakok és nyílászárók mellett tehetjük falra, padlóra és egyéb felületeinkre is. Ebben a funkciójukban akár gyakorlati információk közlését is szolgálhatják, mint pl egy üzlet megközelíthetősége, haladási irány, stb.

Cégtábla, 3D logó, felirat

Világító térbeli logó vagy cégtábla? 3D logóját vagy tábláját megtervezzük, elkészítjük és kihelyezzük! Világító, ledes megoldásokkal sötétben is vonzza a tekintetet, de akár egy habszivacs térbetű felirat is szépen mutat akár falfelületre, akár máshova szerelve. A lehetőségek száma itt is szinte végtelen, de a figyelemfelkeltő végeredmény minden esetben garantált!

Járműfóliázás

Napjainkra az autófóliázás gyakran használt, kiforrott megoldásnak számit, legyen szó saját autónk kinézetésnek megváltoztatásáról, vagy akár több autóból álló gépjárműflotta fóliázásáról,  cégarculat szerinti egységesítéséről.
A dekoráción kívül az autófólia segít autónk állagát is megóvni, gápjárműfóliával a kisebb felületi sérülések is könnyeben orvosolhatók.

Biztonsági fóliázás

Sok esetben szükség lehet biztonsági, vagy  betörésvédő fóliára üzlete vagy cége értékeinek biztosítása érdekében. Gyakran a biztosítók is elvárják egy üzlet biztosításakor. A betörésvédő fólia nem egyezik a dekorációs fóliával, ez nyomat nélküli és a dekorációs fóliával ellentétben minden esetben az üveg belső, védett oldalára kerül telepítésre.
Betörésvédő fóliával és telepítésükkel kapcsolatban partnerünk az afolia.hu

Call Now Button